OBAVEZNO GA ZAPIŠITE: Najjači recept za liječenje kompletnog organizma…

vijestivijesti
2 Min Read

Ovo je recept za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, cijeli sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore.

Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Takođe reguliše tjelesnu težinu.

Sastojci:
400 gr proklijalog žita (pšenice)
15 svežih limuna
12 celih glavica svežeg belog luka
1 kg pravog meda
400 gr svežeg orahovog jezgra
Priprema proklijale pšenice:
400 gr pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Poslije 10 – 12 sati preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscjediti kroz gazu.

U tegli ostaviti iscjeđenu pšenicu. Poslije 24 sata se dobija pšenica s klicama (dužine 1-2 mm). Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmješati u emajlirani lonac.

Od ostalog limuna uzeti samo sok i mješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati sa drvenom varjačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u frižideru. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.

Primjena:
Ova smjesa se uzima 1 – 2 supene kašike 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.

Recept garantuje zdravlje i dug život, čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljenehidrate i biljne masnoće.

Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

Share this Article
Leave a comment