OTKRILA SPASONOSNI RECEPT: Ova žena liječi ono što doktori ne mogu…

vijestivijesti
2 Min Read

Ako je vjerovati onima koji su probali biljnu mješavinu, časna sestra iz Posušja, Ljubica Kovač, otkrila je spasonosni lijek za smrtonosnu bakteriju Ešerihiju koli!

Ešerihija koli je gram-negativna bakterija, štapićastog oblika, čije su prirodno stanište crijeva čovjeka i životinja. Ova bakterija je i indikator zagađenosti vode fekalijama i jedan je od najčešćih uzroka bakterijskih infekcija čovjeka.

Može izazvati infekcije gastrointestinalnog, urogenitalnog trakta, sepsu, meningitis (kod novorođenčeta), zapaljenje pluća i tako dalje.

Za revolucionarni proizvod, za kojeg se sastojci mogu naći gotovo u svakoj prodavnici, navodno se već odavno zna u nekim dijelovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Bivša pacijentkinja Ana tvrdi kako joj je časna sestra spasila život nakon što se tokom trudnoće zarazila Ešerihijom koli.
Nisu joj pomogla, kaže, niti dva različita antibiotika, već čudotvorna kombinacija časne sestre iz Posušja.

Potrebni sastojci:
250 g korijena peršuna
250 g limuna s korom
200 g meda i
2 dl maslinovog ulja
Otkrila je javnosti spasonosni recept:
Korijen peršuna treba oprati, pa samljeti mašinom, a isto tako i limun. Sve zajedno izmješati, u to staviti 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja. Sipati u čistu staklenu teglu.

Uzimati jednu veliku kašiku prije doručka, jednu prije večere, i tako dok se sve ne potroši. Nakon što potrošite ovu količinu, uradite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite sa još jednom dozom, otkriva Ana.

Izvor: dnevno.hr

Share this Article
Leave a comment