MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: BLIZANCI MOGU UPOZNATI PRAVU OSOBU NA POSLU, JARCA ČEKA STRASTVENO IZNENAĐENJE

vijestivijesti
6 Min Read

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoskop za januar 2023. godine!

Mesečni ljubavni horoskop za januar 2023. godine!

Ovan – Očekuju ih stabilne veze u januaru. Ovo se odnosi na one parove koji su već pronašli svoju sreću. Sredinom meseca primetićete nalet osećanja. Iskoristite priliku i pozovite svoju drugu polovinu u romantičnu šetnju, uspećete da provedete odlično vreme zajedno. Ipak, januar nije najbolje vreme za pronalaženje partnera za one koji su slobodni.

Bik – Postoji rizik od neslaganja sa partnerom, ali ćete moći mirno i umereno sprečiti sukob. Važno je da se nezadovoljstvo ne manifestuje kroz tvrdoglavost i pritisak u odbrani svoje tačke gledišta. Kako bismo poboljšali odnose, bilo bi lepo da zajedno uradite nešto zanimljivo i vredno za oboje. To mogu biti sport, muzika, čitanje, izlet… Ako vam se čini da je partner uronjen u sebe, ne brinite, on i dalje doživljava nežna osećanja.

Blizanci će imati važne događaje u ličnom životu. Pruža vam se šansa da prođete kroz lekciju i shvatite šta vam je zaista važno. Nemojte se zakačiti za male stvari. Vaši postupci u vezi će biti ispravni. Dobra šansa će vam pomoći da upoznate pravu osobu na poslu ili među ljudima u sličnoj oblasti kao i vi. Posetite profesionalni događaj ako tražite ljubav.

Rak – Vaša veza će preći u novu fazu. Zajedničke vrednosti mogu još više da ujedine dva ljubavna srca. Razgovarajte od srca sa svojim partnerom. Za one koji su u potrazi za srodnom dušom, susret sa jednom osobom može biti sudbonosan. Ako vam se čini da je vaš partner postao rezervisan u komunikaciji, to nije zato što ima tajne od vas, već sada treba štedljivo da koristi svoju energiju. Usmerite pažnju jedno na drugo, svaka zajednička zabava će biti dovoljna.

Lav – nije najbolji mesec za ljubav. Voleli biste da preispitate mnogo toga u sadašnjoj vezi. Možda se spremaju tvrdnje i problemi. Na posebnom testu biće oni parovi koji ne mogu da pronađu kompromis. Preporučuje se da ne gomilate ogorčenost i ne forsirate događaje, možda je vaš impuls samo privremeno rešenje. Pomozite jedno drugom i vodite računa o vama i vašoj vezi.

Devica – Vi ste na vrhu liste najsrećnijih horoskopskih znakova na duge staze u pogledu ljubavi i odnosa. Kao i obično, sve je super. Srećno, radosni događaji i želja da se okružite pažnjom. Savet meseca: posetite događaj po vašem izboru, posetu ili klizalište.

Vaga – Očekujte oštre i prekretnice u ličnom životu. Unaokolo će biti mnoga iskušenja, a ako donesete nedvosmislenu odluku, onda ne povređujte ničije srce i razgovarajte otvoreno. Za one koji sigurno žele da zadrže odnose, savet meseca: stvorite udobnost kod kuće u svakom smislu. Vašem partneru, više nego ikad, potrebno je mirno okruženje kod kuće. Pripremite sveće za romantičnuvečeru za dvoje.

Škorpija – U vama su dve osobe, jedna koja želi da bude nežna i brine o partneru, a druga koja hoće stvari da iznese na čistač kroz konflikt. Ovog meseca ćete svakako morati da poradite na vezama kao par. Da biste osećali topla osećanja jedni prema drugima, pokušajte da pronađete unutrašnjimir i bavite se zajedno kreativnim rešenjima.

Strelac – Vi ste ovog meseca više fokusirani na sebe, ali svi to savršeno razumeju. Možete da pronađete vreme da obrate pažnju na okolnosti. Glavna stvar je da ne govorite previše otvoreno, kako ne biste povredili nežna osećanja. Materijalni poklon ili zajednički odlazak na mesto koje će vas napuniti energijom pomoći će da unesete romantičnuenergiju. Napravite zajedničku kupku, idite na masažu ili na bazen.

Jarac – Držite svoje emocije pod kontrolom. Opustite se više i odmorite. Iako ove preporuke nisu direktno povezane sa temom ljubavi, upravo takve jednostavne aktivnosti će omogućiti da u januaru postignete stabilnost u ličnom životu. Moguće je da ćete partneru pripremiti iznenađenje na ljubavnom i strastvenom nivou.

Vodolija – Partnera procenjujete po njegovim postupcima i spremnosti da preuzmete odgovornost za njih. Generalno, januar je prilično ujednačen mesec za veze, bez drastičnih promena. Moguće je odvajanje od partnera zbog potrebe za poslom. Za one koji su u potrazi za srodnom dušom, sreća može da vas sačeka na putu.

Ribe – U januaru ste sposobni za plemenita dela u ljubavi. Želite da delite nežna osećanja, misli i ideje kao par. Generalno, potrebna vam je komunikacija. Napravite zabavu sa prijateljima, idite zajedno u posetu ili pozovite nekoga kod sebe. Ovo će vam omogućiti da se otvorite, razbijete rutinu i uživate sa partnerom i društvom.

Izvor: Sensa

Share this Article
Leave a comment