POSLIJE OVOGA NIKADA NEĆETE IĆI NA SPAVANJE BEZ LIMUNA U ČARAPAMA: Trik koji će vas riješiti mnogih muka

vijestivijesti
2 Min Read

Kreme, pilinzi, trljanje kamenom i ostali trikovi često zahtijevaju mnogo truda, upornosti i para, a dešava se da ne daju nikakve rezultate. Zato je najbolje rješenje da se okrenete onome što već imate u kući – limunu!

Za početak odaberite limun koji je dovoljno veliki da može da vam prekrije petu, pa ga iscijedite. Od dobijenog soka sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati kora.

Potrudite se da iscijedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom i vlažna.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. U početku će vam biti malo čudan osjećaj, ali ubrzo ćete se navići.

Kad ste pozicionirali limun tako da prekrije najgrublje dijelove, obujte čarape tako da sve stoji na mjestu. Sok iz limuna će djelovati kao hemijski piling i odstraniće svu suhu, ispucalu kožu.

Potrebno je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a optimalno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa krugovima limuna na petama prilično komplikovano.

Možda vam ovo djeluje kao još jedan trik koji ničemu ne služi, ali rezultati su zaista iznenađujući. Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi ispucali dijelovi nestaju i, nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira,

prenosi Espreso

Share this Article
Leave a comment