BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: Ova pasta ubija sve bakterije i gljivice u organizmu

vijestivijesti
2 Min Read

Ovaj lijek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim dijelovima tijela, a uspješan je lijek protiv gljivice candide.

Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao u izlječenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.

Recept

Sastojci:

– 700 ml svježeg jabukovog sirćeta

– četvrtina šoljice usitnjenog bijelog luka

– četvrtina šoljice usitnjenog crnog luka

– 2 sveže ljute paprike

– četvrtina šoljice rendanog đumbira

– 2 kašičice rendanog Hrena

– 2 kašičice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korijena kurkume

Priprema:

U većoj posudi pomješajte sve sastojke osim sirćeta pa ih prebacite u staklenu teglu. Pazite da se dvIJe trećine tegle sastoji od suhih sastojaka, a ostatak popunite jabukovim sirćetom. Teglu potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i sirće izmješaju. Čuvajte pripravak na suhom i hladnom mjestu dvije nedelje, nekoliko puta dnevno promućkajte teglu pa nakon dve nedelje pripravak izgnječite i procijedite kroz gustu gazu. Nakon što to uradite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Primjena:

Pojedite jednu kašiku pripravka svaki dan kako biste pobjedili loše bakterije u telu i ojačali imunitet.Postepeno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrebite jednu šoljicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu kašiku pet do šest puta u toku dana.

Izvor: kucnilekar

Share this Article
Leave a comment